MEER DAN VOETBAL

Op Sportpark Heksenwiel wordt er elk weekend gevoetbald en elke dag wordt er getraind. Toch worden er naast het voetbal ook andere activiteiten georganiseerd die te maken hebben met de wijk Haagse Beemden. Denk maar eens aan de inschrijving en start van de Haagse Beemdenloop, vergaderingen van wijkverenigingen, de scholen die regelmatig op bezoek komen om te sporten.

Maar ook vanuit onze vereniging doe we meer dan alleen maar voetballen, zo bieden onze sporters met een lichamelijke beperkingen en een G voetbalteam de mogelijkheid om hun geliefde hobby uit te oefenen.

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Mensen die zich belangeloos inzetten voor de ruim 1100 leden door zich uitsluitend bezig te houden met alle randvoorwaarden. Hierdoor kunnen de leden trainen, worden wedstrijden geregeld, worden activiteiten georganiseerd, enzovoort.

We hebben al veel vrijwilligers, maar we hebben er nog veel meer nodig, vandaar dat onder deze rubriek o.a. de vacaturebank is ondergebracht. Maar ook wijkactiviteiten en projecten vermeld worden.

Kortom, kijk eens regelmatig op deze pagina, ook als je niet zo van voetbal houdt, maar wel weten wilt wat er in de wijk zoal gebeurd.

 
 

 


 

 


2016  /
BSV Boeimeer / Haagse Beemden / Breda