JEUGDAFDELING

Bij Boeimeer zijn er momenteel 42 jeugdteams actief. Dat zijn er heel wat en het zal een hele klus worden om al deze teams te kunne laten trainen en voetballen op Sportpark Heksenwiel. Hier is de Jeugdcommissie voor verantwoordelijk. De jeugdafdeling is verantwoordelijk voor de teamindeling van de recreatieteams (B categorie) Samen met de VTC en Wedstrijdzaken worden er trainingschema's en wedstrijdschema's gemaakt die zoveel mogelijk aansluiten op de wensen van de leiders/trainers.

Boeimeer groeit al weer aardig uit haar jasje.  Zaterdags wordt er op vier velden gevoetbald en het lijkt erop dat de toe zijn aan een vijfde veld. Helaas gaat dat niet zo gemakkelijk en daarom doen we waar we goed in zijn: de kleedaccommodatie en velden zo effectief mogelijk benutten om iedereen te kunnen laten trainen en voetballen. Hierbij is het van groot belang dat iedereen zich het (strakke) trainings- en wedstrijdschema houdt.

Bij de KNVB is een verzoek ingediend om te kijken of en pupillen categorie op zondagochtend mag voetballen. Dit alles om ruimte te creŽren voor het al zo overvolle wedstrijdschema op zaterdag. 

Ben jij lid van onze vereniging en staat jouw naam niet vermeld bij een van de teams, meldt dit dan de ledenadministratie! Doe dit ook wanneer je naar een ander team wordt overgeplaatst.

 

 
 

 


 

 


© 2016  /
BSV Boeimeer / Haagse Beemden / Breda