AUTISMEVOETBAL

De commissie voorzitter is Eric Gronert
Heeft u vragen, neem dan gerust contact op met Eric via: info@boeimeer.nl

Vermeld naast uw naam ook een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent voor het geval een snel contact vereist is

De werkgroep geeft sturing aan de uitvoering van het Autisme voetbal van B.S.V. Boeimeer. De commissievoorzitter:

       1. Is verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken binnen zijn domein.
       2. Legt verantwoording af aan het bestuur.
  
    3. Geeft leiding aan de Commissie Autisme voetbal. 


Het autismevoetbal is opgericht voor die groep kinderen die kampen met een stoornis in het autisme spectrum gebied. Vanwege deze stoornis die gepaard gaat met specifieke begeleiding is dan ook een grote groep vrijwilligers actief rondom het autismevoetbal.  Er zijn  twee afgestuurde Hbo sportagogen aanwezig aangevuld met een hbo pedagoge een verpleegkundig specialist ggz en een fysiotherapeut. Daarnaast hebben al onze trainers gedurende het jaar dat we de voorbereidingen hebben getroffen  een of meerdere cursussen gehad met betrekking tot autisme.

We trainen iedere vrijdag van 18.00 uur tot 19.00 uur op Sportpark Heksenwiel op het kunstgrasveld. We hebben heel het complex voor het autismevoetbal waardoor er relatieve rust is in en rondom het veld. Het kunstgrasveld is omgeven met lage omheining waardoor er een grote mate van veiligheid geboden kan worden. De trainingen bestaan uit kleine groepjes die gedurende het uur bij elkaar blijven. De trainers rouleren gedurende het uur mee met dezelfde kinderen.

De eerste 4 weken mag je gratis meetrainen daarna volgt een evaluatie met ouders over de afgelopen vier weken. Vooralsnog zijn we niet van plan wedstrijden in competitieverband te spelen. Wel hebben we het afgelopen jaar een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen een autisme team uit de regio Tilburg. Het plezier in voetbal staat voorop.

Voor inschrijving  vragen en andere zaken met betrekking tot het autismevoetbal kan men zich wenden tot Eric Gronert of Jos Verdonschot, voorzitter BSV Boeimeer.

 

 

 
              Eric Gronert   
 

 


 

 


2016  / BSV Boeimeer / Haagse Beemden / Breda