SPORTPARK HEKSENWIEL

Sportpark Heksenwiel is gelegen aan de Heksendans 4 in de wijk Haagse Beemden te Breda. Het Sportpark bestaat uit vier speelvelden, waarvan twee kunstgrasvelden (veld A en C) en twee grasvelden (veld B en D).

Drie velden zijn voorzien van verlichting. De trainingen vinden plaats op de velden A, B en C.  De kleedaccommodatie bestaat uit: 10 kleedkamers, een massageruime, een materialenruimte, een scheidsrechterkleedkamer en een vergader-/ontvangstruimte.

Contactgegevens:
Sportpark Heksenwiel
Heksendans 4, 4823 JX

Haagse Beemden /  Breda
Telefoon: 076 - 54111 43

Kantine
De kantine is het centrale punt, waar spelers, leden en vrienden van BSV Boeimeer elkaar treffen. In het weekend is de kantine geopend zolang er wedstrijden zijn. Door de week vanaf 18.00 uur tot het eind van de trainingen. Bij de ingang van de kantine is de ontvangstruime voor scheidsrechters en begeleiders van andere verenigingen, hier worden de wedstrijdformulieren ingevuld.


Samenwerking NAC Breda
BSV Boeimeer is een samenwerkingsverband aangegaan met  NAC Breda. Naast jong NAC, trainen en spelen ook de A en B juniorenteams hun thuiswedstrijden op Sportpark Heksenwiel.
De jeugdteams van NAC trainen dagelijks van 16:00 - 18:00 uur. Jong NAC speelt haar thuiswed-strijden op maandagavond om 18:30 uur en de juniorenteams spelen hun thuiswedstrijden op zaterdagmiddag tussen 12:00 en 16:30 uur.


 

 

 
 

 


 

 


2016  / BSV Boeimeer / Haagse Beemden / Breda