TERUGBLIK INDOOR SOCCER TOURNEMENT


 

30 December 2017. 08:00 uur in de ochtend.
We starten weer met het indoor soccer toernooi. Al vroeg in de ochtend melden de eerst e slaperige oogjes zich. Ook menig ouder is nog niet helemaal wakker.

Al snel komen de kinderen allemaal binnen, nadat ze zich bij Saskia hadden gemeld. Na een korte opwarmronde, gaan Rob en Ad de teams bij elkaar plaatsen. Als alle teams zijn ingedeeld , kunnende wedstrijden beginnen.

In de ochtend spelen de E,F en de D jeugd. Onder leiding van onze geweldige jeugd scheidsrechters, is alle soepel verlopen. Er had er zich maar eentje verslapen (paar uurtjes maar..)

33 wedstrijden staan er op het programma, de ene is nog leuker dan de anderen. Het ene mooie doelpunt na het anderen,  passeer acties volgen elkaar in snel tempo op. En blijdschap bij ieder gescoord doelpunt, met de leukste uitstralingen en kreten.

Alleen de KEEPERS  hadden het er niet op, samen moesten ze 522 keer de bal uit het net halen. Maar ze hebben dan ook wel meer dan 1000 ballen tegengehouden,  Dus de keepers waren echt niet slecht, dat waren de verdedigers dus??? Al met al een geslaagde ochtend, tevreden kinderen.

EINDSTAND OCHTENDTEAMS:
1 Boeimeer,
2 NAC,
3 Feyenoord.

Ook in de middag ging het verder met de stoere kerels van de B en C jeugd. Die moesten wat langer spelen , maar minder vaak. Ook hier ware vele mooie acties te zien, met veel respect voor elkaar speelden ze hun potjes

Ook hier vielen veel doelpunten te zien, Exact 199 Doelpunten. Wij willen dan ook iedereen bedanken  voor deze mooie, sportieve, en gezellige dag.


Met sportieve groet,
De toernooicommissie

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Ga door naar het volgende bericht
 of terug naar het vorige bericht.

 


2016  / BSV Boeimeer / Haagse Beemden / Breda