ARBITRAGE BIJ BOEIMEER

Bij Boeimeer streven we er naar om elke voetbalwedstrijd onder leiding van een scheidsrechter te laten spelen. Rob Luijken, oud scheidsrechter en scheidsrechterscoördinator is 2 jaar geleden om leden waar hij potentie in zag te gaan benaderen om zo af en toe een wedstrijd te fluiten. 
Hij begeleidt hen en voorziet ze van tips en geeft feedback tijdens beoordelingen.

Langzaamaan is het corps uitgegroeid naar zo'n 18 scheidsrechters die nagenoeg allemaal  in KNVB scheidsrechtersoutfit wekelijks hun wedstrijden fluiten. De leeftijd varieert van 10 t/m 65 jaar. Vorig seizoen hebben 8 van hen met succes de KNVB BOS cursus gevolgd, vier van hen gaan de vervolgcursus SO III volgen.

Ook dit seizoen zullen we weer proberen om alle wedstrijden onder leiding van clubscheidsrechters te laten spelen. Hier hebben we echter meer scheidsrechters nodig!

Meldt je aan of informeer eens naar de mogelijkheden
Ben je lid van Boeimeer en vindt je het leuk om zo af en toe een wedstrijd te fluiten? Meldt je dan aan en probeer het eens! je krijgt begeleiding en vanaf 12 jaar mag je de pupillen scheidsrechters-cursus volgen bij de KNVB.  Uiteraard wordt er rekening gehouden met het spelen van je eigen voetbalwedstrijd, deze gaat natuurlijk voor.

Wil je eerst wat meer weten, stuur dan een e-mail naar scheidsrechter@boeimeer.nl .

 

 

 
 

 


 

 


© 2016  /
BSV Boeimeer / Haagse Beemden / Breda